12 Aralık 2010 Pazar

SNOW DANCE


Ben evime dönebildim ancak kar nedeniyle mahsur kalanlar şu an yazıma mesafeli yaklaşıyor olabilirler ama bunu kaçırmak istemeyeceksiniz.
Swatch her yıl olduğu gibi bu yıl da koleksiyonerleri düşünerek inanılmaz bir saat hazırlamış. "Snow Dance" ismini taşıyan saat üzerinde bir kar küresi olan özel kutusunda satışa sunulan beyaz saatten tüm dünyada 7.777 adet üretilmiş ve Türkiye'ye bu dağılımdan sadece 200 adet düşmüş.
New York Rockefeller Center'da * açık havada buz pateni yapanlardan ilhamını alan saat geçen Çarşamba'dan beri satışta, bilmiyorum kalmış mıdır ama yine de bir sorun.
Olmazsa sezonda günlük kullanıma çok uygun gümüş ve altın renklerinde iki ayrı saat daha var ancak bu saatin yanında fazla sade kalıyorlar.


* New York'un simgelerinden Rockefeller Center'ın resmi açılışı Mayıs 1933'te, ağacın tarihi biraz daha eskilere 1931'e dayanıyor. Prometeus heykelinin paten yapanları izlediği buz pateni pisti ise 1936'da açılıyor ve geçmişte olduğu gibi günümüzde de turistlerin ve Amerikalıların en çok ziyaret ettiği mekanlar arasında yer alıyor. Her yıl Ekim ile Nisan ayları arasında açık olan pist pek çok filme de set olmuş. Özellikle dev çam ağacı yılbaşlarında görülmeye değer.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Okur okumaz almaya karar verdim. Ve dün işlem tamamlandı :)

Sevgiler
Yeşim

sominno dedi ki...

saatlerin biri bende:)) sevgilim yıldönümümüzde almış.

Yorum Gönder