7 Eylül 2010 Salı

FASHION'S NIGHT OUT


Ekonomik sıkıntılar nedeniyle moda endüstrisini hareketlendirmek için geçtiğimiz sene Amerika'da gerçekleşen Fashion's Night Out bu sene sınırlarını genişletiyor. Etkinlik Vogue öncülüğünde16 Eylül'de İstanbul'da. Markaların ve bireysel katılımların olacağı bu büyük organizasyonda mağazalar çeşitli etkinlikler, partiler ve ünlü isimlerin katılımıyla gece geç saatlere kadar açık kalıyorlar.
Bu sene organizasyonun boyutu değişiyor ve küresel bir hal alıyor. İngiltere, Çin, Japonya, Hindistan, İtalya, Fransa, Brezilya, Almanya, İspanya, Rusya, Yunanistan ve Tayvan ile birlikte Türkiye de bu yapılanmanın içinde.
16 Eylül akşamı İstanbul'da 3 lokasyon Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve İstinye Park alışveriş severlerin istilasına uğrayacak.


Bağdat Caddesi'nden örnek verecek olursak tabii katılan firmaların büyük bir bölümü indirim sunuyor. Bu çok ilginç bir haber değil. Ancak ürün çekilişlerinden, limuzin turlarına, şarap-peynir ikramlarından canlı müzik performanslarına, stil danışmanlığından sevdiğiniz tasarımcılarla tanışma fırsatına kadar çok çeşitli aktiviteler bulunuyor organizasyonda.
Benim favorim hangisi mi? Ben en çok DKNY'ı beğendim. Daha önce sizinle paylaştığım Donna Karan'ın en beğenilen tasarımlarından biri olan Cozy FNO'ta hediye ediliyor. Kaşmir Cozy çekilişini sakın kaçırmayın.

Haydi kızlar 16'sı akşamını boşaltın birlikte keyifli bir sezon keşfi gerçekleştirelim. İster alışveriş yapın ister yapmayın ama mutlaka bu organizasyonun tadını çıkarın.

0 yorum:

Yorum Gönder