30 Temmuz 2010 Cuma

EAT PRAY LOVE



Eat Pray Love bizde de keşke Ağustos’ta vizyona girseydi. Tarih Ekim olarak belirlenmiş. Ben özellikle kız kıza keyifle izlenecek bir film olduğunu düşünüyorum.

Kitabın yazarı Elizabeth Gilbert bir yazar. Tam da hayatta her şeye ( bir eşe, bir eve, iyi bir kariyere ) sahip olduğunu düşündüğü bir dönemde kendini birdenbire zor bir boşanmanın ardından ne yapacağını bilmez biçimde buluyor. İşte Eat Pray Love böyle bir dönemde kendi konfor alanından çıkarak hayatını değiştirmeye karar vermesi ile ortaya çıkıyor.

Bu aslında Elizabeth Gilbert’in kendini arayış öyküsü. Tek başına çıktığı seyahatlerde; yemek yemenin zevkine İtalya’da, dua etmenin gücüne Hindistan’da, iç huzuruna ve gerçek sevgiye ise Bali'de ulaşıyor.

Hiçbir şey için geç olmadığını ve mutluluğun sizi bir yerlerde beklediğini, umudunuzu yitirmemeniz gerektiğini kendi hayatından yola çıkarak anlatıyor.

Başrolde Julia Roberts var. Erkek oyunculardan biri de Javier Bardem.
Filminin de çok beğenileceğinden eminim. Filmin resmi sitesi de çok başarılı. Fragman, fotoğraflar, kendi SUDOKU oyununu bile tasarlamışlar. Hatta konu ile ilişkilendirebildiğiniz fotoğraflarınızı yükleyebileceğiniz bir alan mevcut. Ben kendiminkini yükledim bile!

translate

1 yorum:

Adsız dedi ki...

İkisini de favorilerimden,ne güzel film olmuştur.

Ceyhan

Yorum Gönder